ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΑ PROJECTS

You are here

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΑ PROJECTS


creation-net radio

Οι ραδιοφωνικοί σταθμοί στο Διαδίκτυο (Web radio) αποτελούν κατά πολλούς τη βασική μορφή ραδιοφώνου στο άμεσο μέλλον. Προσφέρουμε προηγμένες υπηρεσίες για ραδιοφωνικούς σταθμούς στο Διαδίκτυο, τόσο σε επίπεδο τεχνικής υποστήριξης όσο και σε θέματα διαχείρισης, προώθησης και συμβουλευτικής υποστήριξης.

Υποστηρίζονται όλοι οι ρυθμοί μετάδοσης (bitrate) από 16 ως 192kbps ενώ o προτεινόμενος είναι 128kbps. Απόκτησε γρήγορα, εύκολα και οικονομικά το δικό σου ραδιοφωνικό σταθμό, σε συνεργασία με την Creation-Net

Η creation-net έχει ήδη δραστηριοποιηθεί στο χώρο της κατασκευής διαδικτυακών ραδιοφωνικών σταθμών για τη γνωστή ομάδα, μουσικών και μη… παραγωγών, Kinkyradio, που εδρεύει στην Πάτρα.

Για περαιτέρω πληροφορίες επισκεφθείτε το σύνδεσμο:

http://www.kinkyradio.gr

Οι συνεργάτες μας έχοντας πλήρη γνώση των αντικειμενικών δυσκολιών, της οργανωτικής δομής ενός ραδιοφωνικού σταθμού αλλά και του τρόπου διαφήμισης, παρέχει χρήσιμες συμβουλές ούτως ώστε η ιδέα και το όνειρο να γίνουν πραγματικότητα. Με την κατασκευή ιστοσελίδας του ραδιοφωνικού σας σταθμού, αναλαμβάνουμε την υποστήριξη για radio streaming, την παροχή ειδικού εγχειριδίου χρήσης και τη δημιουργία ειδικού χώρου συζητήσεων και αφιερώσεων! 

ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ


Τι λένε οι πελάτες μας!

Ήθελα να αποκτήσω μια ιστοσελίδα για να διαφημίσω τα προϊόντα μου παντού!!! Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από το όλο στήσιμο στην κατασκευή της ιστοσελίδας αλλά το καλύτερο είναι, ότι ακόμα και τώρα που είναι καιρό σε χρήση η σελίδα μου, συνεχίζεται η τεχνική υποστήριξη, οι ανανεώσεις και τα τυχόν service σε καταπληκτικό βαθμό!!! Άμεσα και έγκαιρα!! Είμαι ήσυχος τόσο για τη σελίδα μου όσο και για την προβολή της επιχείρησής μου !! Προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους σας την ομάδα της Creation-net!!!!

Άκης Καραγκούνης - Μελισσοκόμος

         

Συνεργάζομαι με τα παιδιά της Creation Net δέκα χρόνια και πραγματικά η συνεργασία μας είναι εξαιρετική. Άμεση επικοινωνία και εξυπηρέτηση, αμεσότητα, αποτελεσματικότητα και ταχύτητα σε οτιδήποτε αφορά την ιστοσελίδα μου και τις υπόλοιπες υπηρεσίες μου. H Creation-Net είναι απλά ένας πολύ δυνατός συνδυασμός ποιοτικών υπηρεσιών, λογικών τιμών, εκπληκτικού customer service και πάνω απ’ όλα εξαιρετικών συνεργατών. Σας την προτείνω ανεπιφύλακτα…

Elis M. Feeling - Μουσικός Παραγωγός

         

Όπως είναι γνωστό οι απαιτήσεις ενός διαδικτυακού ραδιοφωνικού σταθμού είναι μεγάλες, πολύπλοκές, ποικίλες και απαιτούν την συνεχή υποστήριξη και άμεση επίλυση όλων των τυχών ζητημάτων ή προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν. Η Creation-Net κατάφερε και καταφέρνει με αξιοσημείωτο τρόπο και με αμέριστο μεράκι να φέρνει εις πέρας όλα τα ζητήματα που αφορούν τον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό μας. Ένα μεγάλο μπράβο από εμάς στα παιδιά της Creation-Net.!!!!!

feelyourheartbeat - Ομάδα του Kinkyradio

         

digitalocean