ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΣΤΗΝ GOOGLE

You are here

ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΣΤΗΝ GOOGLE


creation-net google promotion

Μία υπηρεσία προώθησης που προσφέρει η Google αποτελεί το Google Adwords. Η συγκεκριμένη υπηρεσία βασίζεται στην τεχνική PPC (Pay Per Click), δηλαδή πληρώνει η επιχείρηση ανάλογα με το πόσα click θα γίνουν στη διαφήμισή της. Ο διαφημιζόμενος επιλέγει τις λέξεις κλειδιά που θέλει να εμφανίζεται η διαφήμισή του στην Google. Όταν κάποιος χρήστης πληκτρολογήσει κάποια από τις λέξεις κλειδιά, στα δεξιά ή στην κορυφή των αποτελεσμάτων θα εμφανιστεί η διαφήμιση της επιχείρησης. Το διαφημιστικό μήνυμα συνήθως αποτελείται από την επωνυμία της επιχείρησης και ένα σλόγκαν.

Η διαδικασία στρατηγικής με Google Adwords απαιτεί χρόνο και τεχνογνωσία. Στην Creation-Net εκτελούμε όλες τις απαραίτητες μελέτες εκτίμησης, την ανάλυση λέξεων κλειδιών, την ανάλυση ανταγωνισμού, ώστε να επιλέξουμε την κατάλληλη διαφημιστική καμπάνια για εσάς.

ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ


Τι λένε οι πελάτες μας!

Ήθελα να αποκτήσω μια ιστοσελίδα για να διαφημίσω τα προϊόντα μου παντού!!! Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από το όλο στήσιμο στην κατασκευή της ιστοσελίδας αλλά το καλύτερο είναι, ότι ακόμα και τώρα που είναι καιρό σε χρήση η σελίδα μου, συνεχίζεται η τεχνική υποστήριξη, οι ανανεώσεις και τα τυχόν service σε καταπληκτικό βαθμό!!! Άμεσα και έγκαιρα!! Είμαι ήσυχος τόσο για τη σελίδα μου όσο και για την προβολή της επιχείρησής μου !! Προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους σας την ομάδα της Creation-net!!!!

Άκης Καραγκούνης - Μελισσοκόμος

         

Συνεργάζομαι με τα παιδιά της Creation Net δέκα χρόνια και πραγματικά η συνεργασία μας είναι εξαιρετική. Άμεση επικοινωνία και εξυπηρέτηση, αμεσότητα, αποτελεσματικότητα και ταχύτητα σε οτιδήποτε αφορά την ιστοσελίδα μου και τις υπόλοιπες υπηρεσίες μου. H Creation-Net είναι απλά ένας πολύ δυνατός συνδυασμός ποιοτικών υπηρεσιών, λογικών τιμών, εκπληκτικού customer service και πάνω απ’ όλα εξαιρετικών συνεργατών. Σας την προτείνω ανεπιφύλακτα…

Elis M. Feeling - Μουσικός Παραγωγός

         

Όπως είναι γνωστό οι απαιτήσεις ενός διαδικτυακού ραδιοφωνικού σταθμού είναι μεγάλες, πολύπλοκές, ποικίλες και απαιτούν την συνεχή υποστήριξη και άμεση επίλυση όλων των τυχών ζητημάτων ή προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν. Η Creation-Net κατάφερε και καταφέρνει με αξιοσημείωτο τρόπο και με αμέριστο μεράκι να φέρνει εις πέρας όλα τα ζητήματα που αφορούν τον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό μας. Ένα μεγάλο μπράβο από εμάς στα παιδιά της Creation-Net.!!!!!

feelyourheartbeat - Ομάδα του Kinkyradio

         

digitalocean